Hälsa

Hälsa

Black Garlic producerades och användes för första gången i Sydkorea som hälsokost. Den innehåller nästan dubbelt så mycket antioxidanter som vanlig vitlök, men har förutom det även lågt fettinnehåll, är rik på naturliga sockerarter och aminosyror och innehåller absolut inga tillsatser. Dessutom lämnar den inga spår av varken dålig andedräkt eller lukt.

Antioxidanter är avgörande för immunsystemets funktion i människokroppen, precis som dessa behövs för att kunna förebygga och läka kroppens många celler. Black Garlic innehåller 198 enheter antioxidanter per gram i jämförelse med vanlig vitlök som endast innehållet 119 enheter per gram.

Black Garlic är även mycket lättare för kroppen att smälta än vanlig vitlök. Vit vitlök innehåller naturliga antioxidanten Allicine som endast är löslig i fett. Black Garlic innehåller däremot så kallat S – Allycysteine, som då i motsats är löslig i vatten istället! Detta innebär att kroppen kommer kunna absorbera alla naturliga fördelar hos Black Garlic snabbare och lättare än det går att göra med vanlig vitlök. Det är en mjuk, lite lätt geléaktig konsistens med rik smak vilket gör att det går precis lika bra att använda Black Garlic som ingrediens i mat som att äta det rått som ett enkelt och nyttigt snack.

Black Garlic for Health and Heart

Black Garlic Boosts Performance